SISCOM Media
SisCom Media Services

Servicii

Efectuam lucrari complexe de demontare si reinstalare echipamente tipografice dupa cum urmeaza:

  • rotative pentru imprimare ziar si revista;
  • masini plane offset cu formate pina 120x160cm;
  • echipamente de prepress: CTF, CTP, masini developare etc.;
  • echipamente de finisare: falturi, linii automate de brosare si capsare, coperta carte etc.;
  • masini rotative rotogravura si flexo

Toate lucrarile efectuate de echipa noastra sunt in totala concordanta cu specificatiile tehnice si cerintele producatorului echipamentului.

Lucrarile, executate in deplina siguranta a muncii, acopera toate etapele desfasurarii proiectului de la managementul acestuia, incarcare/descarcare, transport, reparatii/upgrade, instalare/punere in functiune pina la service/training.

Astfel pentru toate echipamentele MAN putem asigura toata gama de lucrari de pregatire a suprafetei privind instalare subansamblelor, de instalare a sistemelor de asezare FIXATOR.

Sculele si dispozitivele pe care le utilizam asigura perfecta aliniere a subansamblelor echipamentelor. Precizia de aliniere este obtinuta prin utilizarea de echipamente proprii FARO LASER TRACKER, a carui abatere este de maxim 0.01mm/30metri pe fiecare din cele trei axe X-Y-Z.


 

Instruirea personalului privind operarea in conditii de maxima productivitate si securitate se face pe toata durata de desfasurare a proiectului.

Toate lucrarile noastre de reparatie sunt insotite de o perioda de garantie. 

In conformitate cu cerintele clientului se pot efectua si alte lucrari auxiliare celor specifice relocarii echipamentelor precum: executia de instalatii de apa, aer, electrice, constructii metalice etc.

Contact
Aleea Cimpul cu Flori nr 16, Bucuresti, Romania
Tel: +40217782019
Mobil: +40724590308
Email: office@siscom.ro

Warehouse:
Bd. Timisoara nr. 92
(in incinta Camion Logistic)
Bucuresti, Sector 6